Hoe vul jij jouw rolletje?

Vegter’s rolletjes zijn de lekkerste traditie rond oud en nieuw. Perfect om te delen met familie en vrienden. Gevuld met slagroom… of met een andere vulling! Want met slagroom is een nieuwjaarsrolletje natuurlijk heerlijk, maar er is nog zoveel meer mogelijk. Wat denk je van een rolletje met chocolademousse? Pecan caramel? Pindakaas? Of misschien wel met eiersalade?  

Hoe vul jij jouw rolletje? 

Je snapt het: wij zijn reuze benieuwd naar jouw favoriete vulling voor Vegter’s rolletjes. Laat ons weten hoe jij jouw rolletje het liefst vult. Degene met het leukste, lekkerste of meest originele idee wint een culinaire reis naar Parijs ter waarde van € 3.000,-!

Wat moet je doen? 

  • Scoor een pak Vegter’s rolletjes, duik de keuken in en bedenk jouw ideale vulling. 
  • Maak een foto of video van jouw rolletje met vulling.
  • Volg Vegter op Instagram (@vegtersrolletjes) en op Facebook (@Vegters). 
  • Deel jouw foto via Instagram of Facebook, met de hashtag #zelfvullensamensmullen en door Vegter te taggen. 
  • Doe uiterlijk mee op 1 januari 2020. Op 6 januari maken wij de winnaar bekend.

De prijs

Als je meedoet met de actie zoals hierboven beschreven, maak je kans op een vijfdaagse culinaire reis voor twee personen naar Parijs ter waarde van € 3.000,-. Parijs: de stad van de liefde, maar ook van de heerlijkste patisserie! Stap op de Thalys, drop je koffers in het hotel op A-locatie en geniet vijf dagen lang van al het lekkers en moois in Parijs. Naast enkele activiteiten heb je uiteraard genoeg vrije tijd. En daarvoor geven we je een mooi bedrag zakgeld mee! 

Als je meedoet met ‘Hoe vul jij jouw rolletje’ ga je akkoord met de Algemene voorwaarden die op deze actie van toepassing zijn.